Wie zijn wij?

Autobedrijf Rotor is een van de oudste dealerbedrijven binnen de regio parkstad. Ons bedrijf is meer dan 55 jaar actief binnen de autobranche. Niet alleen als Honda Dealer maar ook in de Schadereparatie van personenauto’s met ons eigen schadeherstelbedrijf. Rotor Heerlen zich als doel heeft gesteld maximale klanten tevredenheid. Vandaar dat wij in eigen beheer een compleet pakket aan diensten aanbieden. Als klant van Rotor Heerlen hoeft u nergens anders naar toe. Rotor Heerlen heeft een eigen financiële dienstverlening, repareert uw auto vakkundig en snel. Autobedrijf Rotor beschikt over de modernste technieken en apparatuur om uw auto vakkundig en snel te onderhouden en te repareren mochten er problemen zijn. Onze monteurs worden voortdurend getraind en bijgeschoold. Geen klus is dan ook te groot voor ons. Graag tot ziens in onze werkplaats.
Voor het maken van een werkplaats afspraak belt u 045-5416900.

Financiering

Zoals reeds aangegeven streven wij naar een compleet dienstenpakket voor u als klant. Hierbij hoort uiteraard ook de financiering van uw auto of dit nu een gebruikte of een nieuwe betreft dat maakt niet uit. Een zeer belangrijk punt inzake een financiering is dat u een eerlijk en objectief advies mag verwachten van de verkoper. Dit is de reden dat Autobedrijf Rotor vergunninghouder is op het gebied van financieringen. Wij houden ons aan de gedragscode welke de AFM ons oplegt. Voor u betekent dit een betrouwbare partner welk een advies op maat maakt. Graag vertellen onze verkopers u graag welke financiering het beste bij u past.

Schadeherstel

Heeft u onverhoopt schade aan uw auto, dan kunt u terecht bij rotor schade. Bij ons schadebedrijf staan vakkundige schade-herstellers klaar om uw kostbare bezit te herstellen. Rotor schade is een ABS Schadeherstelbedrijf bedrijf dat onafhankelijk is van de dealerbedrijven.
U bent bij ons verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • uitstekende service ( verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)