Rotor schade-herstel is een bedrijf dat onafhankelijk is van de dealerbedrijven. Tevens zijn wij contractpartner van Achmea Schadeservice. Wij handelen voor u de schades rechtstreeks af voor Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO en Interpolis. Rotor-schade herstel is tevens aangesloten bij de stichting schadegarant. Wij als schadegarant tophersteller zijn gevolmacht te repareren voor meer dan 17 verschillende verzekeringsmaatschappijen. Heeft u een autoverzekering van bovengenoemde maatschappijen dan kunt u zonder tussenkomst van uw tussenpersoon en/of de verzekeringsmaatschappij bij ons terecht. Wij handelen alles perfect af met de verzekeringsmaatschappij. Maak een afspraak voor uw schade bij Rotor schadeherstel

Hoe gaat u te werk?

U brengt gewoonweg de auto naar Rotor-Schadeherstel aan de Terhoevenderweg 96 te Heerlen en een van onze medewerkers zal zorg dragen dat uw auto op een vakkundige manier gerepareerd wordt. Zoals gezegd wij verzorgen de afhandeling met de verzekering. Uiteraard stellen wij gedurende de reparatieperiode een gratis leenauto ter beschikking.

Mocht u eerst bellen met uw verzekeringsmaatschappij laat u niet afschepen dat u naar een ander dient te gaan. U bepaald gewoonweg uw eigen keuze met behoud van alle faciliteiten welk u door de maatschappij wordt geboden. U heeft geen nadeel, integendeel u heeft alleen maar voordelen want u kunt vertrouwen op een uitstekende service en kwaliteit.

U bent bij ons verzekerd van
  • Kwaliteit
  • Goed opgeleid personeel
  • Optimale bedrijfsuitrusting
  • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • Uitstekende service (verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)