Honda e:Ny1 occasions bij Honda Rotor Heerlen

Bekijk onze voorraad van de volledig elektrische Honda e:Ny1. Tijdelijk leverbaar als bijzonder complete Limited Edition. Deze uitvoering is uitgerust met alle beschikbare opties én komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie. We hebben er regelmatig meerdere op voorraad staan. Even geen voorraad beschikbaar? Geen nood. Bestel een nieuwe e:Ny1 precies zoals u ‘m wilt hebben.

Bekijk voorraad e:Ny1

Honda e:Ny1: de volledig elektrische SUV

De kwaliteit van Honda, gecombineerd met de voordelen van elektrisch rijden. Het beste van twee werelden. De elektromotor zorgt voor directe acceleratie, zonder tussenkomst van schakelmomenten of het geluid van een brandstofmotor. Hoe hard u ook rijdt, het blijft aangenaam stil aan boord. Dankzij een koppel van 310 Nm blijft de e:Ny1 moeiteloos accelereren. Ook met meerdere passagiers of een volgeladen kofferbak. Maximaal komt de e:Ny1 412 km ver op een lading. Snelladen gaat met maximaal 78 kWh waardoor u zo weer verder kunt.

Uitvoeringen e:Ny1

In eerste instantie was de e:Ny1 leverbaar in twee uitvoeringen: de Elegance en Advance. Op dit moment is de e:Ny1 nieuw alleen te bestellen als extra voordelige en complete Limited Edition. Deze uitvoering biedt alle opties die beschikbaar zijn, tegen een bijzonder scherpe prijs van € 46.149,- inclusief kosten rijklaar maken. Dat betekent dat u als particuliere koper profiteert van € 2950,- aan SEPP-subsidie. De Limited Edition beschikt onder andere over een panoramadak, elektrische kofferklep, Honda Parking Pilot, stoelverwarming, stuurverwarming, wireless charging voor uw telefoon en nog veel meer.

Kleuren

Gaat u voor een nieuwe e:Ny1, dan zijn zelfs alle exterieurkleuren inbegrepen bij de prijs. U heeft de keuze uit Crystal Black Pearl, Obsidian Blue Pearl, Vermillion Red Pearl, Aqua Topaz Metallic, Urban Grey Pearl en Platinum White Pearl. De meeste exemplaren van de e:Ny1 uit onze voorraad zijn gespoten in de kleur Platinum White Pearl. Een kleur die mooi contrasteert met de hoogglans zwarte spiegelkappen, sideskirts en de onderste delen van de voor- en achterbumper.

Bekijk voorraad e:Ny1

Meer over de e:Ny1