Honda CR-V occasions bij Honda Rotor Heerlen

Koop een Honda CR-V met de vertrouwde service en kwaliteit van Honda Rotor Heerlen. Dé Honda-dealer voor Limburg. In onze voorraad vindt u zowel splinternieuwe exemplaren als occasions.

Bekijk voorraad CR-V

Aandrijflijn

De Honda CR-V is door de jaren heen met verschillende aandrijflijnen geleverd: benzine, diesel en hybride benzine. De nieuwste generatie beschikt zelfs altijd over elektrische ondersteuning. Nieuw is ook de plug-in hybride variant van de CR-V. Dankzij de grotere accu rijdt u tot wel 82 km volledig elektrisch. Is de accu leeg, dan fungeert de aandrijflijn als een gewone hybride. Het verbruik blijft dus laag. Liever niet stekkeren? Dan is de hybride CR-V zonder stekker iets voor u. Beide versies hebben we regelmatig op voorraad bij onze vestiging aan de Terhoevenderweg 96 in Heerlen.

Uitvoeringen van de CR-V

De CR-V is geleverd in verschillende uitvoeringen. Enkele voorbeelden zijn de Executive, Comfort, Elegance, Advance en Advance Tech. Elke uitvoering beschikt over een bepaald pakket aan opties. In sommige gevallen zijn er ook uiterlijke kenmerken. Bijvoorbeeld een ander velgdesign, of kunststof carrosseriedelen die wel of niet meegespoten zijn. De CR-V is er als voorwielaandrijver, en met vierwielaandrijving (AWD). Ideaal als u het onverharde opgaat, of voor extra veiligheid tijdens de wintermaanden. Ook de nieuwste generatie Honda CR-V is beschikbaar met vierwielaandrijving. Dat geldt echter alleen voor de hybride zonder stekker. In onze occasionvoorraad hebben we bijna altijd wel enkele exemplaren met vierwielaandrijving.

Volop ruimte

Je ziet het niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen. De CR-V is een grote auto. Het grootste SUV-model van Honda. Dat merk je zodra je de achterklep opent. De achterbak biedt plaats aan zo’n 600 liter aan bagage. Afhankelijk van welke generatie CR-V u kiest. Op pad met (klein)kinderen? De achterdeuren openen in een hoek van bijna 90 graden, waardoor het kinderspel wordt om ze in hun stoeltje te helpen.

Honda occasions in Heerlen

Bent u benieuwd naar onze CR-V occasions in Heerlen? Maak een afspraak voor een proefrit of kom langs in onze showroom aan de Terhoevenderweg 96. Ontdek ons uitgebreide assortiment Honda-modellen en andere merken. Bij Honda Rotor Heerlen, dé Honda-dealer voor Limburg, helpen we u graag bij het vinden van uw ideale auto.

Bekijk voorraad CR-V

Meer over de CR-V