Financiering

Een auto is een behoorlijke investering. Auto Rotor biedt daarom u de gelegenheid uw investering over een langere periode te verdelen. Koop nu de auto van uw dromen met autokrediet. Auto Rotor biedt verschillende oplossingen die passen bij uw persoonlijke situatie. En ook als zakelijke rijder bent u bij Rotor Lease aan het juiste adres.

Hieronder vindt u een overzicht van de financiële producten die Auto Rotor u kan bieden. Tevens is Auto Rotor vergunninghouder op het gebied van financieringen. Dit betekent dat u een eerlijk en objectief advies kunt verwachten. Wij staan onder de controle van de stichting AFM. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Doorlopend Krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het Doorlopend Krediet. Een leenvorm die bij uitstek geschikt is voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Van tevoren wordt met u een kredietlimiet en een termijnbedrag afgesproken. U kunt tot de afgesproken kredietlimiet onbeperkt opnemen. Zo heeft u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt.

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke Lening is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. U leent een bedrag van minimaal € 5.000,- en betaalt u in 6 tot 72 maanden terug. Langere looptijden, voor bijvoorbeeld een verbouwing, een stacaravan of boot, zijn in overleg mogelijk. Onder bepaalde omstandigheden kan bij het verstrekken van een Persoonlijke Lening verlangd worden dat u zekerheid verschaft. Een Persoonlijke Lening is een niet doorlopend krediet en dient in principe voor het 68ste levensjaar beëindigd te zijn.

Huurkoop

Huurkoop is een objectgebonden vorm van lenen. Dit betekent dat de hoogte van het krediet wordt bepaald door de aanschafprijs van het object. Huurkoop is een kredietvorm waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. Hiervoor zijn twee mogelijkheden. In het ene geval lost u het geleende bedrag volledig af tot het eind van de overeenkomst. In het andere geval kunt u aflossen tot een van tevoren afgesproken bedrag. Dit bedrag is de slottermijn, een extra termijn die u gelijktijdig met de laatste termijnbetaling voldoet. De hoogte van de slottermijn is afhankelijk van de verwachte opbrengst bij inruil van het gefinancierde object, een auto bijvoorbeeld. Het is dan belangrijk dat de looptijd van uw lening wordt afgestemd op de gebruiksduur van die auto.

Als u vervolgens uw auto inruilt voor een nieuwe, dan kunt u bij ons weer een krediet afsluiten. Deze manier van financieren kan prima worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Normaal gesproken leent u een bedrag van minimaal € 5.000,- en betaalt u in 6 tot 72 maanden terug. Langere looptijden zijn in overleg mogelijk. Gedurende de looptijd van de kredietovereenkomst bent u economisch eigenaar en heeft u het genot van het aangeschafte object (naast een auto kan het ook gaan om een boot, motor of caravan). Als u het gehele krediet heeft afgelost wordt u ook juridisch eigenaar. Vanwege het onderpand geldt bij Huurkoop in principe geen eindleeftijd waarop uw contract beëindigd dient te zijn. Huurkoop is geen doorlopend krediet.

Wilt u meer weten over de financiering van uw auto bij Rotor Heerlen? Stuur ons een bericht of vraag direct een offerte aan.

Stuur een bericht naar Rotor